Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
L'Assemblea Nacional Catalana lliura la seva “Petició al món” al Govern del País Basc i al d’Escòcia per tal que donin el seu suport a la consulta catalana

Els manifestos, signats per residents i ciutadans de cadascun dels països, expressen el suport de cadascun dels pobles la consulta catalana

07/11/2014 Internacional
Els membres de l'Assemblea Nacional Catalana a l'exterior, que els darrers dies ja han lliurat entre altres la “petició al món” de la organització de suport de la consulta catalana a Downing Street de Londres i al Ministeri d’Afers Exterior de l’Equador, l’han lliurat aquestes darreres hores juntament amb les signatures recollides en ambdós territoris tant al primer ministre d’Escòcia com al Lehendakari Iñigo Urkullu.

L’ANC Scotland ha lliurat la petició directament a la seu del Govern Escocès. En el cas del País Basc, també ha estat al Govern Basc en el marc d’una reunió formal, de la qual la televisió pública EITB entre altres mitjans de comunicació ha informat:

L’ANC Euskal Herria ha presentat el manifest i les signatures al Lehendakari Urkullu, qui ha expressat el seu suport exprés i el de la societat basca al procés de votació del 9N i al dret a decidir el futur polític de Catalunya. També els ha traslladat els millors desitjos de cara a diumenge per tal que sigui una jornada festiva, molt participativa, i en definitiva un exemple del que és la democràcia. La delegació de l’assemblea exterior havia estat rebuda una estona abans per la presidenta del Parlament Basc Bakartxo Tejeria, que ha expressat el seu desig que la jornada del 9N sigui un èxit de movilització ciutadana i la seva confiança en que el procès català pugui seguir el seu camí sense entrebancs a partir del dia 10 de Novembre.. Posteriorment s’ha reunit també amb representants de Bildu, que igualment han expressat tot el seu suport a la petició.

Portant la “petició al món” davant representants de diversos països (http://votecatalonia.org), l’ANC a través de les seves 37 assemblees exteriors segueix amb la tasca d’internacionalització del procés català que des de fa més d’un any desenvolupa arreu del món.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid