Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
David Fernàndez es planteja la dimissió davant el bloqueig de CiU i el PSC

Ho faria per dignitat i coherència si no es reconsideren les votacions. El diputat de la CUP dóna de marge fins a l'1 de desembre

22/11/2014 Política

El diputat de la CUP i president de la comissió sobre el frau, l'evasió fiscals i la corrupció polític David Fernández ha anunciat que dimitirà d'aquest càrrec si CiU i PSC "segueixen tapant-se mútuament", després del "veto" a diverses compareixences relacionades amb casos de corrupció. 

El diputat de la CUP considera "inacceptable i un insult al país que hi hagi vetos, silencis i omertàs" i ha advertit: "Si no es reconsideren les votacions d'avui, penso dimitir com a president", ja que són "un insult al país". I ha afegit: "Llum i taquígrafs o dimissió". Els vots de CiU i del PSC han impedit que prosperessin les peticions de compareixença relacionades amb casos de corrupció com els del Palau de la Música i Pretòria.

Fernández, en acabar la comissió, ho ha anunciat que ho faria "des de la dignitat i des de la coherència. El diputat de la CUP dóna de marge fins a l'1 de desembre per ampliar les votacions. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid