Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EDUCACIO
Acte central de presentació de la #ILPEducació

La ILP per un nou sistema educatiu convoca un acte central de presentació aquest dijous a les 18.30h

18/11/2014 Educació

El proper dijous, 20 novembre de 2014 a les 18.30h., a l'aula 111 de l'Edifici Històric de la UB, a Gran Via de les Corts catalanes 585 de Barcelona, es farà l’acte central de presentació de la ILPEducació amb representats de bressol, de primària i secundària, d'universitat i d'AMPA, així com de les entitats promotores i adherides a la ILP.


L'acte comptarà amb la presència de Marina Pérez, Antonio Baños, Josep Manel Busqueda i Empar Navarro, i un representant de la FAVB i persones representats de les entitats promotores i de les entitats adherides, entre elles, Quim Arrufat (CUP), Marc Casanovas (Procés constituent), Sonia Resina (Assemblea Groga), Àlex Rosa (Assemblea d'Interines), Rosa Cañadell, David Caño, Ana Elvira, Neus Forcano, Ramon Franquesa, Alba Crespo, Bernat Padró, Joan Cela, Lluís Garcia, Pere Rojas, Montserrat Massip... i Cati Mateos (de l'Assemblea Groga de l'Alt Maresme i presidenta de l'AMPA de l'Escola Poblenou de Pineda de Mar), la persona que va tenir la idea de tirar endavant aquesta ILP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid