Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
La independència explicada a la gent gran

ARA ÉS L’HORA explica les pensions i les oportunitats de futur del país nou a més de 50 casals de la gent gran. El cicle de xerrades s’inicia aquest dilluns 27 d’octubre a Sallent i passarà, entre d’altres, per Vic, l’Hospitalet o Badia del Vallès

24/10/2014 Política

La campanya ARA ÉS L’HORA iniciarà aquest dilluns 27 d’octubre a Sallent un cicle de xerrades sobre les pensions, la seguretat econòmica i les oportunitats de futur en la Catalunya independent que s’estendrà per més de 50 casals de la gent gran de tot el territori fins els dies previs a la consulta participativa del 9 de novembre. El cicle de xerrades farà arribar els arguments econòmics que avalen la viabilitat de la Catalunya independent i permetrà valorar conjuntament les oportunitats que ofereix la construcció d’un país nou. ARA ÉS L’HORA implementarà aquestes jornades amb la col·laboració de les sectorials d’Economistes i Jubilats de l’Assemblea Nacional Catalana i la participació de Súmate.


Economistes, professors i experts s’acostaran a la gent gran del país en localitats com Vic, Manresa, l’Hospitalet de Llobregat, Badia del Vallès, Sant Vicenç dels Horts o els barris de Sants, Sant Andreu i Sant Martí a Barcelona per exposar aspectes clau per als jubilats catalans com són el sistema de pensions en la Catalunya independent, l’opció de crear un país més just i amb menys corrupció o el futur econòmic i laboral dels seus fills i néts.


La campanya ARA ÉS L’HORA ha preparat vídeos explicatius per acostar específicament a la gent gran els arguments per a construir un país nou. El material audiovisual, que es projectarà en les xerrades, se centra en temes clau com les pensions i els recursos econòmics d’una Catalunya independent, a banda d’incidir en l’oportunitat de deixar als fills i els néts un país més just i pròsper.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid