Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
El govern renuncia a la consulta que va establir en el decret suspés pel TC espanyol

A les 8 del vespre han començat a circular els rumors de la renuncia del govern a fer la consulta. La CUP està realitzant una assembla oberta a la plaça Sant Jaume.

14/10/2014 Política

El president Artur Mas ha renunciat finalment a la consulta del 9N tal com la va establir en el decret suspès pel Tribunal Constitucional, un fet que s'ha confirmat només acabar la cimera del govern autonòmic amb els partits proconsulta. La reunió al Palau de Pedralbes de Barcelona ha acabat cap a les 22.15 hores i el president de la Generalitat compareixerà demà a les 10 hores per a explicar la seva nova proposta.

El líder del grup ICV-EUiA al Parlament, Joan Herrera, ha estat el primer a sortir del Palau de Pedralbes, on s'ha iniciat al migdia la tercera reunió del bloc proconsulta per acordar els passos a seguir davant la suspensió temporal de la consulta per part del Tribunal Constitucional. Després de gairebé set hores de reunió Herrera ha confirmat que el govern català ha constatat que no pot fer la consulta segons el que estableix el decret i ha dit que està previst que demà l'executiu català expliqui públicament la seva proposta alternativa. A les 8 del vespre han començat a circular els rumors de la renuncia del govern a fer la consulta.

Els diputats David Fernàndez, Quim Arrufat, Isabel Vallet i el consell polític de la CUP han anat aquesta nit cap a la plaça de Sant Jaume per fer una assemblea oberta i analitzar la situació amb tots els ciutadans que vulguin participar-hi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid