Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Es reprenen alguns preparatius del 9-N

S’ha reobert el registre per als estrangers que viuen al Principat i volen participar a la consulta. Un altre preparatiu per la consulta del 9-N que s’ha reprès avui ha estat el de confirmar els punts de votació.

07/10/2014 Política

Divendres passat les forces polítiques pro-consulta varen arribar a un acord per reprendre els preparatius de la consulta del 9-N i sembla que part d’aquest acord s’està complint. Ahir dilluns es va reobrir el registre perquè els estrangers residents a Catalunya puguin votar al 9-N tal com demanaven algunes organitzacions d’estrangers en un comunicat publicat recentment. Avui algunes de les persones que han fet cua davant del Palau Robert (seu del registre a Barcelona) portaven cartells reclamant poder votar i mostrant els hashtags #estangers, #9N i #VolemVotar . A part de Barcelona, els estrangers que vulguin votar es poden inscriure a les seus de les delegacions de la Generalitat a Lleida, Manresa, Tremp, Tortosa, Tarragona i Girona.


Un altre preparatiu per la consulta del 9-N que s’ha reprès avui ha estat el de confirmar els punts de votació. Per ara 70 ajuntaments han confirmat al govern el punt de votació de la consulta i 230 han designat els coordinadors. La data màxima d’aquest preparatiu és el 16 d'octubre però l'Associació de Municipis és partidària de prorrogar el termini.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid