Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Un alcalde del PSC diu que posarà les urnes al carrer el 9-N

El batlle de Deltebre va afirmar ahir que “amb els milers de voluntaris que hi ha a tot Catalunya, no es necessitaran els funcionaris”

01/10/2014 Política

L'alcalde de Deltebre, José Emilio Bertomeu Rio (PSC), va afirmar ahir dimarts que es posarà “al costat del que vol el poble” català i traurà les urnes el proper 9 de novembre, ignorant la suspensió que ha dictat el Tribunal Constitucional. “Hem de treure les urnes al carrer i la gent de Catalunya ha de decidir el que desitja del seu país”, va subratllar en declaracions a 13TV. L'alcalde del PSC va denunciar que el Tribunal Constitucional es donés “tanta pressa” en aquest assumpte i no tanta en problemes més quotidians i va afegir: “Si totes les decisions que prenguin a Espanya es donessin tanta pressa, el país canviaria radicalment.”.


Preguntat per si està disposat a incórrer i a fer incórrer els altres funcionaris partícips en l'acte en un delicte de prevaricació, desobediència i malversació si es treuen les urnes el pròxim 9-N, Bertomeu va precisar que no obligarà a ningú a fer el que no vulgui i va afegir que “amb els milers de voluntaris que hi ha a tot Catalunya, no es necessitaran els funcionaris”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid