Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Acord per reprendre els preparatius de la consulta del 9-N

La reunió d’avui entre els representants del govern català i els partits pro-consulta (CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP) ha finalitzat amb un missatge d'unitat davant la suspensió del Tribunal Constitucional i l’acord per reprendre els preparatius de la consulta del 9-N

03/10/2014 Política

Després de set hores de reunió, Artur Mas ha comparegut a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat juntament amb la vicepresidenta, Joana Ortega, el conseller de Presidència, Francesc Homs, i els diputats del parlament de Catalunya Oriol Junqueras (ERC), Marta Rovira (ERC), David Fernàndez (CUP), Quim Arrufat (CUP ), Joan Herrera (ICV) , Joan mena (EUiA), Jordi Turull (CDC) i Ramon Espadaler (UDC). El President Mas ha dit que ha estat una jornada "molt intensa" i de "moltes hores de treball" que han estat "ben utilitzades" i el "resum ha dit és que "ha anat bé" i el procés segueix endavant, tot i la "hostilitat de l'Estat que vol impedir la votació del 9 de novembre.”.

En el tron de les declaracions dels representants dels partits, el diputat d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que no s'ha parlat d'eleccions anticipades, perquè es vol obeir el mandat del Parlament a favor de celebrar la consulta i que a la reunió “hem treballat perquè es pugui votar el dia 9”. El diputat de la CUP David Fernàndez ha declarat que “avui hem reblindat la consulta” i que els diputats “assumeixen les conseqüències que es puguin derivar dels seus actes”. Joan Herrera (ICV) ha afirmat que “no hi ha cap sortida sense votar” i que cal discreció a l’hora de reprendre els preparatius de la consulta del 9-N i per això les actuacions s’aniran “veient en els pròxims dies i hores. Farem amb normalitat els passos". La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega (UDC) ha donat molta importància a la unitat dels partits pro-consulta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid