Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Girona amb la consulta del 9-N

Aquesta setmana l'Ajuntament i la Diputació de Girona han votat a favor de la consulta del 9-N

27/09/2014 Política

L'Ajuntament de Girona va aprovar ahir al vespre una moció en suport de la consulta del 9-N amb els vots dels grups municipals de CiU, PSC, ICV, CUP i els tres regidors no adscrits i el vot en contra dels dos regidors del PP que van abandonar el ple després de la votació. Jordi Navarro (portaveu de la CUP) que va enganxar uns cartells a la taula on es podia llegir '9-N, referèndum. Tant sí com no! Desobediència' va afirmar que "Més del 90% dels ajuntaments catalans donen suport a la consulta, això s'ha transformat en una revolució, estem encetant una cosa nova i es tracta d'un combat per la democràcia". Unes 200 persones que van seguir el ple mitjançant una pantalla gegant que s'havia instal·lat a la Plaça del Vi van rebre els regidors amb crits d’”independència”.


D'altra banda, dimecres passat el ple de la Diputació de Girona va aprovar una moció de suport a la consulta del 9 de novembre. La moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els membres del ple excepte el de l’alcalde de Blanes, el membre del PSC Josep Marigó, que es va abstenir. Els grups de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana a la Diputació de Girona van votar a favor de la moció de suport a la consulta, mentre que el PSC va donar llibertat de vot als seus membres. Tots els diputats del PSC es van afegir a la moció excepte l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, que va justificar la seva abstenció assegurant que està d’acord amb la llei de consultes però no amb la consulta del 9N (veure vídeo).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid