Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Alguns aspectes del 9-N perillen si els preparatius no es reprenen immediatament

La CUP, ERC i ICV-EUiA reclamaran al president Mas que reprengui els preparatius del 9-N que s'han aturat després de la prohibició del Tribunal Constitucional. Alguns aspectes de la consulta no es podran portar a terme si no els reprenen els preparatius immediatament.

02/10/2014 Política

La CUP, ICV-EUiA i Esquerra afirmen que hi ha molts preparatius que es podrien tornar a activar: el telèfon de Governació reservat als ajuntaments, la petició que han de fer els estrangers residents a Catalunya que vulguin votar, la pàgina web oficial del 9-N o l’emissió de l’anunci institucional per televisions i ràdios.


Sembla que si els preparatius no es tornen activar immediatament alguns aspectes de la consulta no es podran portar a terme. Per exemple, el termini d’entrega de la petició que han de fer els estrangers residents a Catalunya per poder votar acaba el dia 7 d’octubre i la web del Departament de Governació i Relacions Institucionals que busca (o buscava) personal per fer tasques de suport el dia de la consulta als municipis de Barcelona i Badalona admet (o admetia) sol·licituds fins el dia 5 d’octubre (“ Les persones interessades han d’emplenar el formulari que correspongui (el de treballadors públics, si treballen a l’Administració, o el de persones que no són treballadores públiques) i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic radm@gencat.cat fins al dia 5 d’octubre.”).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid