Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Badalona dóna suport a la consulta

Els deu regidors d'Albiol es queden sols votant en contra

26/09/2014 Política

Badalona se suma als 864 municipis que ja han donat suport al 9-N tot responent a la crida de l'Associació de Municipis per la Independència, ja que la majoria del ple de l'Ajuntament ha votat a favor de la moció. Això ha estat possible gràcies al vot afirmatiu que han emès els regidors del PSC, que han optat finalment per desobeir la consigna de la direcció nacional del partit.

En total, 14 regidors, vuit del PSC, tres de CiU i 3 d'ICV-EUiA–, han votat a favor, mentre que els 11 del PP hi han votat en contra. De fet, Albiol ha estat un dels 12 alcaldes que ha comunicat a la vicepresidenta Joana Ortega que no pensa col·laborar en l'organització de la consulta del 9-N. Al ple ha faltat un regidor, Jordi Subirana, d'Unió, que està de viatge laboral amb la Diputació i un del PSC que no ha pogut venir.

Cal remarcar que CiU i ICV-EUiA han acceptat les esmenes que els socialistes de Badalona havien presentat per sumar-se a la moció i que feien referència a què el 9-N es desenvolupi, com ha dit el president de la Generalitat, Artur Mas, "dins d'un marc legal".

Badalona és la tercera ciutat més gran de Catalunya en xifra d'habitants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid