Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Dissabte que ve Artur Mas signarà el decret de convocatòria de la consulta

Sembla que es vol que la signatura es converteixi en un acte d'unitat de totes les formacions que donen suport a la consulta i per això possiblement es convocarà a tots els líders polítics perquè assisteixin a la cerimònia de la rúbrica.

25/09/2014 Política

La signatura del decret es produirà després del consell de Ministres ordinari de divendres i obligarà al govern espanyol a convocar un consell de Ministres extraordinari (probablement el diumenge) ja que té previst presentar un recurs davant del Tribunal Constitucional (TC) per aturar la consulta.


Sembla que es vol que la signatura es converteixi en un acte d'unitat de totes les formacions que donen suport a la consulta i per això possiblement es convocarà a tots els líders polítics perquè assisteixin a la cerimònia de la rúbrica. L'escenari de la signatura del decret de convocatòria ja està llest al Palau de la Generalitat i bona part de la primera planta de l'edifici està preparada amb focus i càmeres de TV-3. El Govern també té previst iniciar una campanya institucional (i internacional) per cridar a la participació a la consulta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid