Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1995 Tres detinguts durant la Diada

1995 Tres detinguts durant la Diada

11/09/1995 Tal dia com avui

El matí de l’Onze de Setembre de 1995 es detenen 3 persones (Toni Claramunt, Jaume Martínez i Ricard Fernando) acusades de llençar ous al portaveu del PP Alejo Vidal-Quadras quan realitzava l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Tots tres són deixats en llibertat al cap d’uns dies i són jutjats el maig de 1988. Toni Claramunt és condemnat a quinze mesos de presó i pagar una multa de mig milió de pessetes.  Jaume Martínez és condemnat a quinze mesos de presó. Ricard Fernando és condemnat a pagar una multa de cent-cinquanta mil de pessetes.

Al vespre la manifestació independentista va reunir unes 20.000 persones. A la nit, grups de manifestants van protagonitzar alderulls a la Rambla.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid