Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1986- 57 detinguts durant la Diada

57 independentistes són detinguts durant la Diada, una trentena del quals són empresonats

11/09/1986 Tal dia com avui

Durant l’Onze de Setembre de 1986 57 persones són detingudes durant els incidents posteriors  a les manifestacions independentistes. A la tarda dos mil manifestants es dirigeixen des de l'estàtua a Rafael Casanova de la ronda Sant Pere fins l'edifici del Govern Civil on llencen diversos còctels molotov a la façana (abans havien trencat els vidres de la caserna militar que ocupava el convent de Sant Agustí).

Girona és detenen 17 manifestants i 40 a Barcelona (quan unes 2000 persones van intentar assaltar l'edifici del Govern Civil). Dotze dels detinguts són alliberats sota fiança i la resta ingressa a la presó Model de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid