Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1988 Detenen 30 independentistes durant la Diada

1988 Detenen 30 independentistes durant la Diada

11/09/1988 Tal dia com avui
L’Onze de Setembre de 1988 la policia espanyola deté 30 manifestants independentiste,s entre els quals hi ha Carles Resano  Arreondo, Jordi Casain Ferré, Germán Sánchez Diego, Jaume Aparicio Vivé, Esteve  Comellas Grau, Daniel Domínguez Franco, Romà Bellavista Parent, Carles Puigmartí , Alejandro Gai Borrell, Josep Maria Duran Herranz, Xavier Caballero Codina, Josep Lluís Ruíz Martínez, Xavier Pampín Castells, Francesc  Xavier Sabat Anchón, Vicenç Tous Coronel, Oscar Ibarz Darseny, Joaquim Iglesias Matabosch, German Alonso Aguilar, Isabel Sánchez Sanz, Enrique Rodrigo Rodilla, Joaquim Gabriel Vico Fernández, Sergi Orosa Rodríguez i 4 menors de 15 anys.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid