Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecentage
En un dia, els imputats pel mural de Cardedeu assoleixen el 43% a "TotSuma"
05/07/2014 Política

En només un dia des de la posada en marxa del projecte de micromecenatge a Tot Suma, l'assemblea Jo també hi era ha aconseguit recaptar el 20% de l'import de les sancions imposades a vuit de les més de 300 persones que van assistir a la repintada del mural independentista de Cardedeu. La campanya de suport als encausats culminarà amb un acte el 4 d'octubre.

Des de l’assemblea diu que “volem repartir la sanció entre tots i, a més celebrar, el proper 4 d’octubre, un gran acte de suport”. De moment, ja s'han recaptat 2.410 euros dels 7.640 necessaris per assumir les multes. La campanya, però, és més ambiciosa i, si s'arriba a sobrepassar l'objectiu d'aquesta xifra, el sobrant s'invertirà en altres possibles despeses judicials, en l'acte del 4 d'octubre i en el manteniment del mural. A més d’ajudar a pagar la multa, el projecte col·laboratiu també té l’objectiu de “mantenir el mur d’entrada a Cardedeu amb l’estelada que hi llueix des de fa més de 15 anys”, expliquen des de Jo també hi era.

Així, el projecte de mecenatge que va començar ahir estarà actiu fins al 17 d’agost. Els interessats podran trobar diferents modalitat d’aportacions, des dels 10 euros i fins als 800 euros (d'una de les aportacions que s'endurà una obra del pintor i escenògraf Jordi Castells). Els micromecenes obtindran, entre altres recompenses, entrades per a l'acte del 4 d'octubre, que l'assemblea preveu que acollirà més d'un miler de persones, que han d’omplir la pista del parc Pompeu Fabra de Cardedeu. De moment, han confirmat la seva assistència els artistes Miquel Gil, Pep Bou i Biel Majoral.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid