Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Judici pel mural de Cardedeu

Demanen una pena  de treballs comunitaris i una multa per haver fet un mural independentista  a l’entrada de Cardedeu

04/03/2014 Drets i Llibertats
Segons informa el diari el 9 nou avui s’ha fet al Jutjat d'Instrucció numero 3 de Granollers un judici de faltes per haver fet un mural independentista  a l’entrada de Cardedeu. Tant el fiscal com l'advocada d'Adif demanen una pena de  sis dies de treballs comunitaris i una indemnització de 7.640 euros, en el cas del fiscal, i de 8.477 en el cas de la lletrada d'Adif.


Els acusats són Joan Antoni Martori, Oriol Artigues, José Luis Muñoz, Sara Céspedes, Miquel Pujadas, Ramon Garcia, Andreu Vilà i Josep Girbau i el  denunciant és el regidor del PP de Cardedeu Jaume Gelada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid