Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Multats els autors del mural independentista de Cardedeu
25/04/2014 Drets i Llibertats
Un centenar de veïns reparen el mural independentista de Cardedeu Un centenar de veïns reparen el mural independentista de Cardedeu

El jutjat d'Instrucció número 3 de Granollers ha condemnat els vuit autors del mural independentista de Cardedeu (Vallès Oriental) a pagar 7.640 euros a ADIF i a quatre dies de localització permanent per una falta de deslluïment de béns immobles, segons han informat diversos mitjants aquest vespre.

Segons la sentència, el jutge considera provat que les vuit persones van pintar sobre un mural "de domini privat" sense l'autorització d'ADIF, que és el propietari. Tot plegat, neix de la denúncia que va interposar el regidor del PP de Cardedeu Jaume Gelada contra els autors del mural. El jutge, d'altra banda, ha absolt un novè acusat en considerar que no havia pintat el mural.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid