Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Concentració contra reincorporació de Bustos a l’alcaldia de Sabadell

L'oposició de Sabadell va anunciar setmanes enrere que el retorn de Bustos a l'alcaldia els podria dur a plantejar-se seriosament la presentació d'una moció de censura

06/02/2013 Política
Estil bustos Estil bustos

Davant l’anunci de la reincorporació de Manuel Bustos a l’alcaldia, la plataforma Sabadell lliure de Corrupció ha convocat una concentració per divendres, a les 7 del vespre, a la plaça de Sant Roc, amb el lema "Prou corrupció! Bustos dimissió!".

La Plataforma insta a la ciutadania a mostrar el seu rebuig a la manera procedir de Manuel Bustos i recorda les
9 imputacions que ara mateix pesen sobre ell:

1- Per tràfic d’influències per la contractació de Carmina Llumà a l’Ajuntament de Montcada. Imputat juntament amb Francisco Bustos.

2- Per delictes contra l’administracio publica per haver afavorit el seu oncle, Melquíades Garrido, en la construcció de naus al Parc Empresarial de Sant Pau de Riu Sec.

3- En un delicte de malversació de fons públics per càrrecs no justificables des de la Federació de Municipis de Catalunya.

4- En un altre delicte de malversació de fons públics per la justificació d’un viatge a Almeria i les despeses amb un jutge.

5- Per un delicte d’omissió de denunciar les irregularitats a CASSA.

6- Per les irregularitats en l’adjudicació del servei de recollida i tractament d’escombraries.

7- Per les seves gestions davant el Consorci Audiovisual de Catalunya per afavorir Canal Català TV.

8- Per la retirada de denúncies de trànsit a la seva parella i al seu fill.

9- Per la contractació de diferents persones al Consell d’Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental i al Consorci per a la Gestió de Residus.

La plataforma sabadellenca, integrada per 30 entitats i més de 300 adherits a títol individual, contràries a la corrupció i al sistema polític que la permet, exigeix la dimissió dels càrrecs electes imputats en el cas Mercuri, el cessament del funcionariat i càrrecs de confiança també imputats, el final de la connivència dels poders públics amb l’empresariat corrupte i l’establiment de mesures per garantir la transparència i el control popular de les finances públiques.

Bustos anuncia el retorn a l'alcadia

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, tornarà a exercir les seves funcions de manera plena a partir del 8 de febrer. Bustos ho ha comunicat de manera oficial als membres del seu govern durant una reunió de treball que va presidir divendres passat per tal de planificar les accions que s'han de dur a terme a la ciutat durant aquest 2013.

Per la seva banda, L'oposició a l'Ajuntament va anunciar setmanes enrere que el retorn de Bustos a l'alcaldia els podria dur a plantejar-se seriosament la presentació d'una moció de censura

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid