Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Bustos fa vida de rei malgrat la imputació en el cas Mercuri

Just després de la imputació en el cas Mercuri, Bustos cobra 5.967,60 € al mes amb 14 mensualitats com a diputat adjunt a Vicepresidència, a banda del sou que continua cobrant com alcalde, el que percep de la Companyia d'Aigües...

25/08/2013 Política

Manel Bustos, alcalde de Sabadell, va canviar-se el seu règim salarial i laboral per cobrar de més a més 83.546 euros l'any com a diputat adjunt a la Vicepresidència cinquena de la Diputació de Barcelona.

Aquesta maniobra la va realitzar uns dies abans de ser imputat en la trama del cas Mercuri. Aquesta dada es pot comprovar en el decret de Presidència signat el passat 31 d'octubre, publicat el 19 de novembre, una setmana abans de la seva imputació. 

O sigui, dos dies després de la imputació de Bustos en el cas Mercuri, en el plenari de l'organisme supramunicipal celebrat el 29 de novembre es va atorgar oficialment aquest sou de més a més al considerat cacic de Sabadell.

Segons apunta Nació Digital citant aquest decret de Presidència, Bustos cobra des de l'1 de novembre de 2012 per exercir aquest altre càrrec amb dedicació exclusiva, percebent com a tal una retribució mensual en concepte de sou de 5.967,60 €, a raó de catorze mensualitats l’any, concepte en què està inclosa l'alta en el règim general de la Seguretat Social, "per exercir les competències delegades als Diputats adjunts a la Vicepresidència cinquena".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid