Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sabadell demana a Bustos que es replantegi l'acumulació de càrrecs

adhesiu-estil-bustos-no-grc3a0ciesLa formació independentista exigeix que faci públic quants diners ingressa mensualment, tenint en compte les dietes

 

Coïndicint amb l'anunci de l'elecció de l'alcalde per integrar la junta de govern i el consell territorial de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), la CUP de Sabadell ha lamentat l'acumulació de responsabilitats públiques de Bustos. "L'alcalde reparteix les seves hores i esforços en construïr-se una carrera personal, on sembla que el servei a la ciutadania ocupi una posició secundària", ha expressat Pau Comellas, portaveu de la formació rupturista.  

 

03/10/2011 12:28 Política
La CUP reconeix que aquesta és una circumstància cada cop més habitual entre els representants polítics, però que "contribueix a desprestigiar la gestió dels assumptes públics". A més, demanen a Manuel Bustos que expliqui si, al marge del seu sou com a alcalde, es beneficia també, de les dietes proporcionades per aquests òrgans.
 
A banda de presidir el consistori, Bustos és president de la Federació de Municipis de Catalunya i membre del ple de la Diputació de Barcelona (on a més, participa a les comissions d'Hisenda i de Recursos Econòmics). També és membre de l'executiva del PSC. En la seva funció d'alcalde de Sabadell, ostenta la direcció d'una vintena d'empreses municipals i d'òrgans sectorials.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid