Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Tanca el Casal Tramuntana situat Camp de l'Arpa del Clot a Barcelona
23/06/2014 Drets i Llibertats
Demanen el tancament d'un centre "nazi" al barri del Clot de Barcelona Demanen el tancament d'un centre "nazi" al barri del Clot de Barcelona | Autor: CUP

Aquest cap de setmana, els joves d'orientació feixista del Casal Tramuntana han començat a buidar el local que tenien llogat des de fa més de dos anys al Camp de l'Arpa del Clot. Després de dos anys i mig d'activitat, que ha originat moltes protestes per part dels veïns del barri i del moviment antifeixista, el casal tanca. No se sap si definitivament o per traslladar-se a un altre lloc.

Es tracta d'una entitat amb ideologia d'extrema dreta que havia generat problemes amb les associacions de veïns de la zona. Feia dos anys i mig que aquesta entitat, que no s'autodefineix com a feixista però que defensa una ideologia pròxima a l'extrema dreta, havia despertat els recels d'alguns veïns, contraris al fet que s'arrelessin al barri.

La mateixa Associació de Veïns del Clot-Camp de l'Arpa ha donat suport a diverses mobilitzacions de la plataforma Unitat Contra el Feixisme, i celebra el trasllat del casal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid