Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Passejada comentada per la Girona republicana

El proper dissabte a les 10h al jardí de la Infància

12/06/2014 Memòria històrica
La CUP Girona ha organitzat per aquest dissabte, 14 de juny, una passejada guiada per la Girona republicana, que sortirà a les 10 del matí des del Jardí de la Infància. L'acte serà conduït per l'historiador gironí Pere Cornellà, i resseguirà els principals indrets que configuren la història del període republicà a la ciutat.

El cicle "Girona republicana" pretén "reivindicar els valors republicans de la ciutat i del país, per adaptar-los i posar-los al servei de la futura República Catalana". A més de la passejada, s'ha programat una exposició que pot visitar-se al Casal independentista El Forn fins a finals de mes, així com xerrades i mobilitzacions.

La CUP fa anys que reclama una política més activa de recuperació de la memòria històrica, i ha proposat diverses mesures com l'habilitació d'un itinerari republicà guiat, l'adequació del nomenclàtor o la contextualització de diversos elements vinculats al franquisme que encara resten al municipi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid