Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Neix la Plataforma Sant Martí pel Dret a Decidir

La presentació als mitjans de comunicació serà el proper 15 de Juliol a les 19:30 al districte de Sant Martí.

29/06/2014 Política

Al districte de Sant Martí de Barcelona ha nascut la Plataforma Sant Martí pel Dret a Decidir impulsada en estreta col·laboració per l’Assemblea Nacional Catalana Sant Martí, Òmnium Cultural, Súmate i Procés Constituent per tal d'aplegar totes les entitats del districte que entenguin i defensin que la societat catalana, i per tant el poble de Catalunya, té el dret legítim i democràtic de decidir el seu futur. Aquesta plataforma segueix l’esperit del Pacte Nacional pel dret a decidir amb els vots majoritaris del Parlament de Catalunya i amb el suport de forma majoritària de la societat civil catalana. Al igual que moltes altres ciutats i barris, la Plataforma Sant Martí pel Dret a Decidir ha aprovat el seu propi Manifest, i ha iniciat la campanya d’adhesió d’entitats a la mateixa, on moltes d'elles ja s'hi han començat a adherir.

La plataforma estarà representada a nivell públic per Araceli Aiguaviva, jutgessa signant del manifest pel dret a decidir dels 33 jutges que a més varen ser publicats pel diari La Razón. La presentació als mitjans de comunicació serà el proper 15 de Juliol a les 19:30 al districte de Sant Martí.  Els impulsors de la plataforma pensen que a Sant Martí és molt important encetar amb empenta aquesta iniciativa per tractar-se d'un districte de 235.000 persones, que arribat el moment han d'estar informades de la millor forma possible.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid