Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Es referma el rebuig al TIL: 94 centres ja s'hi han oposat en les votacions

El rebuig de la comunitat educativa al projecte es referma a un total de 94 centres, 46 IES i 48 CEIPs, en què el NO al TIL s'ha imposat

14/06/2014 Educació
El bloc de l'Assemblea de Docents de les Illes ha informat que les dades actualitzades del recompte de centres que han votat si acceptaven l'aprovació dels nous projectes TIL confirmen l'aclaparadora victòria del rebuig a aquesta reforma que amenaça el català a les Illes. D'aquesta manera, les xifres palesen una vegada més el rebuig de la comunitat educativa al projecte amb un total de 94 centres, 46 IES i 48 CEIPs, en què el NO al TIL s'ha imposat.

En aquest sentit, assenyalen que "Amb aquests resultats, s'evidencia un cop més que el model imposat per la Conselleria, un model no consensuat i sense fonaments pedagògics ni metodològics, no compta amb el suport de la majoria dels claustres dels centres educatius de les Illes."

També expliquen que davant la negativa dels claustres a aprovar el PTIL, en alguns centres escolars s'ha forçat a una 2a votació, cosa que està produint segones votacions en què es repeteixen els resultats que es produïren en les primeres consultes: un NO rotund al PTIL.

En la darrera entrada del bloc de l'Assemblea de Docents expliquen també que en el cas de les segones votacions, aquestes votacions s'estan obligant a fer a mà alçada, tot i que els participant havien reclamat que no fos així per mor de les pressions que han de suportar moltes de les persones que s'han posicionat clarament.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid