Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ensenyament
Constitució de la comissió promotora de la ILP per un nou sistema educatiu a Catalunya
26/06/2014 Educació
comissió promotora de la ILP per un nou sistema educatiu a Catalunya comissió promotora de la ILP per un nou sistema educatiu a Catalunya

Ahir, a la sala d'actes de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, va tenir lloc la constitució de la Comissió Promotora de la ILP per una "Proposició de llei del sistema educatiu de Catalunya".

La preocupació per l'educació catalana ha motivat l’inici d’aquesta Iniciativa Legislativa Popular. A través d’aquesta iniciativa, des de la societat civil catalana, es proposen les bases per una nova llei d’educació pública catalana, democràtica, laica, gratuïta, coeducadora, inclusiva, no discriminatòria i de qualitat.

Es té en compte que la Llei 12/2009d’Educació de Catalunya (LEC) s’ha mostrat del tot incapaç de donar una resposta positiva al nostre sistema educatiu i ni tan sols ha complert amb els seus propis compromisos. La situació de desigualtat entre els centres de titularitat pública i els centres privats concertats fa que hagi augmentat de manera perillosa la discriminació educativa i la segregació per condicions socioeconòmiques de l’alumnat.

A l'acte van assistir assistit els membres de la Comissió Promotora d'aquesta ILP, que van signar la petició al Parlament per la seva admissió a tràmit. Aquesta Comissió Promotora està formada per:

Albert Artigas, Ana Guadalupe, Ada Colau, Alba Crespo, Alberto Recio, Alicia Castells, Ana Elvira Sánchez, Àngels Rabadà, Anna Amor, Antonio Baños, Bernat Arañó, Clara Camps, David Caño, Elena Delgado, Elena Padern, Esther Vivas, Ferran Folgado, Francesc Freixas, Gerardo Pisarello, Glòria M. Ortiz, Isabel Garnika, Jaume Asens, Jaume Botey, joan Cela, Joanna Garcia, Jordi Ortiz, José Emilio Litrán, Josep Lluis Franco, Josep Manel Busqueta, Josep Manel Giner, Josep Maria Antentas, Josepa Peiró, Judit Font, Júlia Carbonell, Julià Jòdar, Lídia Pujol, Lucía Rivas, Luís Blanco, Maria Remei Gómez, Manuel Delgado, Marc Casanovas, M. Pau Trayner, Maria Vinuesa, Marina Berga, Marina Pérez, Marta Venceslao, Mercè Sala, Meritxell Gené, Mireia de Mingo, Núria Comerma, Oscar Simón, Pere Duran, Ramón Font, Ramón Franquesa, Rosa Cañadell, Sebastià Parra, Violant Quer, Xavier Domènech, Xavier Montagut.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid