Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ruptura democràtica
Concentracions arreu del país per la República dels Països Catalans

Dia 19 de juny a les 20h davant dels Ajuntaments

18/06/2014 Política

Coincidint amb la proclamació de Felip VI, el conjunt de les organitzacions de l'Esquerra Independentista han convocat concentracions, demà a les 20h, davantdels Ajuntaments d'arreu dels Països Catalans per manifestar el rebuig a la corona i reivindicar la República dels Països catalans.

Toni Cuquerella recorda que Felip VI serà coronat rei, el mateix dia que Felip V va incendiar Xàtiva

La corona borbònica continua acumulant coincidències d’infaust record, per als valencians, i especialment per als xativins, tal com ho descriu Toni Cuquerella en un article a Comarcàlia.info sota el títol "Felip VI serà coronat rei el 19 de juny, el mateix dia que Felip V va incendiar Xàtiva"

Toni Cuquerella remarca a l'article que "cal recordar que els successos es van originar arran la desfeta de la Batalla d’Almansa del 25 d’Abril, després de la qual les tropes austracistes estaven en retirada, i part d’elles van fugir cap a Xàtiva on pretenien resistir l’arribada dels botiflers. Aleshores les tropes borbòniques van assetjar la ciutat fins que va caure el 2 de juny, quedant sols el castell com a resistència que tampoc va tardar molt en rendir-se."

 

Valora
Vídeos
MAI MÉS MONARQUIA!
Agressions a periodistes durant la protesta de #JaqueALaMonarquía a Madrid
Pepe Rubianes - Casa real, monarquía y otras fechorías...
La CUP trasllada a Boi Ruiz les reivindicacions del personal del Trueta

La CUP trasllada a Boi Ruiz les reivindicacions del personal del Trueta

xiulada a l'himne d'Espanya durant la Copa del Rei
xiulada a l'himne d'Espanya durant la Copa del Rei
Juan Carlos, el crepuscle d'un Rei
Juan Carlos, el crepuscle d'un Rei
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid