Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Can Vies
Nova cassaloda a Sants i marxa cap a la Comisssaria de Les Corts

També s'han fet concentracions a diversos barris de Barcelona, a poblacions del Camp de Tarragona i a Mallorca. El Centre Social de Sants desbloqueja la situació amb una reunió a l'Ajuntament i la CUP accepta participar de la mediació sol·licitada per Xavier Trias.

30/05/2014 Drets i Llibertats

Aquest vespre, mes de dues mil persones s'han concentrat de nou a la plaça de Sants per protestar de nou contra el desallotjament de Can Vies. La protesta s'ha traduït en una forta cassolada que ha durat més de mitja hora. Després de la cassolada s'ha llegit un manifest en què s'ha titllat de "cinisme infinit" que l'Ajuntament demani negociar mentre continua l'enderroc.

A continuació s'ha format una manifestació en direcció a la comissarària del Mossos d'Esquadra de Les Corts per reclamar la llibertat dels detinguts pels aldarulls de la matinada passada. La mobilització s’ha dissolt passades les 22 h. Aleshores els manifestants s'ha dirigit de nou a la plaça de Sants.

A Gràcia, la protesta s’ha convocat a les 20h a la plaça de la Vila. S’hi ha congregat una vuitantena de persones.

Cal recordar que aquesta tarda s'han deixat en llibertat 12 dels 30 detinguts aquest dimecres en el marc dels aldarulls posteriors a la manifestació de rebuig al desallotjament. Els 18 restants passaran a disposició judicial en les properes hores, entre demà al matí i demà a la tarda.

Trobada del Centre Social de Sants amb l'Ajuntament per per acostar posicions

A la tarda s'ha fet la primera reunió de contacte entre la FAVB, el Centre Social de Sants i l'Ajuntament ha acabat amb una demanda de les entitats sobre la taula per poder reobrir el diàleg: que s'aturi l'enderroc de Can Vies, es rehabiliti l'edifici perquè hi tornin les activitats i es retiri el fort desplegament policial. Des de l'Ajuntament, el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ha dit que només han vingut a escoltar i que aquest divendres donaran una resposta. La CUP ha acceptat participar a la mediació sol·licitada per Xavier Trias.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid