Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió
Neix una xarxa d'escoles insubmises a la Llei Wert
29/05/2014 Educació

Famílies i docents impulsem una Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE (XEI) per tal d’organitzar des de la base una campanya de desobediència a la LOMCE.

La Xarxa, que és una de les línies d’acció inclosa al Manual de la FaPaC, vol ser un aparador que visibilitzi el malestar social que provoca aquesta norma i un espai que ens permeti sentir-nos acompanyats a tots els docents i famílies que es proposin explorar fórmules de resistència activa amb l’objectiu d’atenuar els efectes nocius de la llei al nostre sistema educatiu i en la nostra escola.

En l’acte de presentació, dimarts passat, la FaPaC va fer una crida a totes les AMPA a adherir-se a la Xarxa d’Escoles Insubmises per tal de significar-se públicament contra la LOMCE i establir fórmules de resistència activa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid