Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Noves paranoies unionistes

L’ultradreta espanyolista troba enemics on no n’hi ha

22/04/2014 Política

Últimament l’ultradreta espanyola sembla que troba enemics on no n’hi ha. Si fa uns dies el diari ultra “La Gaceta” va realitzar una campanya contra  Lionel Messi on l’acusaven de “tenir arcades i  escopir” quan escolta l’himne d’Espanya ara des de la pàgina del facebook “Orgullo Nacional” s’ha iniciat una campanya de boicot a la cadena de menjar ràpid Mc Donald's perquè els seus anuncis a Catalunya eviten la paraula “Espanya”. En aquesta nova onada de paranoies de l’ultradreta espanyolista no només es boicoteja productors de cava catalans descaradament unionistes (com Freixenet) sinó que fins i tot s’acusa la franquícia nord-americana Mc Donald's de ser partidària de l’independentisme català.

De fet, actualment l'ultradreta espanyola troba enemics fins i tot dins d'ella mateixa perquè hi  ha una guerra oberta entre  "Soluciona" (candidatura a les eleccions europees impulsada per la web neofeixista Alerta Digital) i la candidatura a les mateixes eleccions que es presenta sota les sigles de "Democracia Nacional".  Un dels episodis més destactas d'aquesta guerra l'ha protagonitzat Luís Zapater que fins fa uns dies era el cap de llista de "Soluciona", el dia 5 d'abril va dimitir, i avui és el cap de llista de "Democracia Nacional".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid