Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12 D'OCTUBRE
Ultradretans als jutjats

Demà a les 12 del migdia alguns dels caps de “España en Marcha” hauran d’anar a declarar a la fiscalia provincial de Barcelona com a presumptes autors d’un delicte contra els drets i les llibertats fonamentals.

05/03/2014 Política
Dimarts passat, Manuel Andrino, Cap Nacional de la Falange i Pedro Pablo Peña, cap d'Alianza Nacional, van rebre una citació del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya en la qual eren cridats a declarar el proper dia 6 de març  a la fiscalia provincial de Barcelona (Gran Via 111)  com a presumptes autors d’un delicte contra els drets i les llibertats fonamentals. El  presumpte delicte contra la llibertat i els drets fonamentals es produí durant les declaracions efectuades el passat 12 d'octubre a Barcelona a l'acte polític que “España en Marcha” va organitzar el dia la Hispanitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid