Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
Un dels assaltants de la llibreria Blanquerna als incidents del 22 de març a Madrid

Confirmada la presència de militants de l'extrema-dreta als incidents que van propiciar les primeres càrregues de la policia el passat 22 de març a Madrid. Un d'aquests ultradretans (Tomas Bor) va ser un dels assaltants de la llibreria Blanquerna (seu de la Generalitat a Madrid) del passat Onze de Setembre però no va ser ni detingut ni encausat per aquella acció

21/04/2014 Internacional
Segons algunes informacions difoses a internet, als vídeos dels disturbis del passat 22 de març a Madrid es pot apreciar amb claredat a uns individus que porten banderes negres i acompanyen a un dels membres de Falange implicats en l'assalt a la llibreria Blanquerna (Tomas Bor). Sembla que actuen coordinadament provocant els aldarulls que van servir d’excusa per les càrregues injustificades i desproporcionades de la policia.

Al minut 05:30 del vídeo es pot veure  Tomas Bor (nom fals o pseudònim d'un individu que va participar en  l’assalt a la llibreria Blanquerna però no va ser ni detingut ni encausat per aquella acció tot i que  se'l pot identificar clarament a les imatges) per la dreta de la pantalla portant una bandera negra, va acompanyat d'un individu amb gorra de visera color cru i camisa negra que porta igualment una bandera negra .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid