Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Una esvàstica a la carpa dels seguidors del Real Madrid

Avui a una carpa de seguidors del Real Madrid que hi ha instal·lada a València en motiu de la final de la Copa del Rei hi ha hagut penjada una bandera nazi durant tot el dia sense que aquest fet hagi provocat cap reacció  per part de la  policia nacional espanyola responsable de la seguretat del recinte

16/04/2014 Política
Aquest matí circulava per internet la notícia que el passat dissabte 12 d’abril la policia nacional espanyola va requisar una estelada a un aficionat durant el partit Granada-F.C. Barcelona amb l’excusa que la bandera independentista podia incitar a la violència. A l’acta policial s’hi pot llegir: "Se interviene en la grada visitante una bandera independentista de Cataluña al anteriormente filiado por extenderla exibiéndola  en reiteradas ocasiones de forma provocativa frente a la afición local, pudiendo incitar a la violencia que derivase en una previsible alteración del orden público".

Aquesta actuació policial contra l’estelada contrasta amb les facilitats que han tingut avui els seguidors del Real Madrid en el moment de penjar una bandera nazi a una carpa que ocupa l’afició blanca  a la ciutat de València en motiu de la final de la Copa del Rei. L’esvàstica ha estat penjada durant tot el dia  sense que hi hagi hagut cap reacció  per part de la policia nacional espanyola responsable de la seguretat del recinte. Tampoc s'ha produit cap actuació policial quan els seguidors del Real Madrid han cremat una senyera a la mateixa carpa o han exhibit banderes espanyoles franquistes i esvàstiques a l'estadi de Mestalla durant la final de Copa tot i que la policia havia anunciat que no es permetria la "exhibición de ningún simbolo que vaya contra la Ley del deporte"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid