Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Acte nacional de la CUP a Barcelona

La CUP omplirà dissabte el BTM amb un gran acte pel Sí al referèndum, a la independència i als Països Catalans

08/04/2014 Política

La CUP ha organitzat per aquest dissabte 12 d'abril, a les sis de la tarda al Barcelona Teatre Musical, un acte a favor del referèndum, de la independència i dels Països Catalans, un acte que s'emmarca en la campanya que la CUP està duent a terme arreu de Catalunya. 

L'acte comptarà amb els parlaments dels diputats David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, l'activista dels moviments socials Gabriela Serra, el periodista i escriptor Antonio Baños i l'actor Sergi López. En el trascurs de l'acte també hi hauria la participació de representats internacional d'Escocia, Palestina, Andalusia i Euskal Herria i les actuacions musicals de Pau Alabajos i Titot i David. 

El diputat de la CUP-AE, Quim Arrufat, ha assegurat que "la nostra resposta al NO de Madrid serà un sonor SÍ des de Barcelona als drets nacionals del poble català" i ha reclamat que un cop finalitzat el viatge a Madrid és hora que ens "posem a treballar d’una vegada per materialitzar aquesta consulta i deixem enrere la cultura de la transició, deixem enrere la imposició constitucional, deixem enrere la cultura dels estatuts d'autonomia i posem-nos a treballar de debò per materialitzar el dret a decidir". Per això, ha conclòs, "us animem a omplir aquest dissabte el Barcelona Teatre Musical per reafirmar el compromís que el referèndum se celebrarà tant sí com no ja que aquesta és la voluntat majoritària de Catalunya" 

Per assitiar a l'acte s'ha previst que una desena d'autobusos es desplacin de diversos punts de Catalunya cap a Barcelona i que les persones que no puguin assistir a l'acte el puguin seguir per d'streaming des de la pàgina web de la CUP. Les portes del BTM s'obriran a partir a 2/4 de sis la tarda i en el recinte serà repartit un diari de campanya del que s'han editat 100.000 exemplars que ens els proper dies seran repartits per tot el país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid