Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP solidària amb l'Assemblea Nacional Catalana

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) vol fer pública la seva solidaritat amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) arran de l'allau de difamacions i amenaces que està patint des de diversos mitjans de comunicació de Madrid. La CUP entén aquests atacs com una estratègia de tensió i guerra bruta, i un atac frontal a drets civils i llibertats polítiques fonamentals.

La CUP vol expressar el màxim respecte al gran moviment social sobiranista que representa l'ANC i defensa el dret d'aquest moviment a analitzar els escenaris polítics, fer propostes davant d'una possible prohibició del referèndum i a proposar mobilitzacions en defensa del dret a decidir del poble català.

La CUP, que en diverses ocasions també ha estat víctima d'aquesta mena de campanyes, fa una crida a tothom a mantenir-se ferms amb el full de ruta que ens condueix al referèndum independentista. Per la CUP aquests atacs són un símptoma clar de la feblesa de l'Estat Espanyol davant la voluntat democràtica del nostre poble. Per l'esquerra independentista la millor resposta als atacs serà convertir aquesta voluntat majoritària del poble català en un tsunami democràtic, pacífic i desobedient el proper 9 de novembre. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid