Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
Manipulació informativa a Veneçuela

Sectors de l'oposició veneçolana van publicar ahir a les xarxes socials imatges descontextualitzades

14/02/2014 Internacional
Després de que la marxa convocada per la dreta veneçolana acabés en actes de violència, ahir va començar a circular a les xarxes socials una imatge que provava de la suposada repressió policial a la nació sud-americana. El fet és que la fotografia no era de les protestes de Veneçuela sinó que corresponia a una notícia d'una protesta estudiantil xilena publicada a Aljazeera.

A més de les fotos falsificades, una altra de les estratègies dels mitjans de comunicació afins a l’oposició veneçolana va ser l'ús de titulars que cridaven a la destitució inmediata de les autoritats estatals. Mentre el sector del govern veneçolà cridava a la pacificació, la dreta insistia en la necessitat de destituir el govern bolivarià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid