Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PSC
El PSC segueix en crisi

Sembla que la crisi al PSC s’està aguditzant.  Avui el grup parlamentari no ha pogut fer preguntes a la consellera d'Ensenyament per tenir problemes amb els diputats i s’ha conegut un anunci on busquen hostesses per promocionar un candidat a Barcelona.

07/02/2014 Política
Avui al Parlament de Catalunya el PSC s'ha quedat sense poder fer preguntes a la consellera d'Ensenyament per tenir problemes amb els diputats: Marina Geli  està expedientada, Rocío Martínez Sampere no s’ha presentat al Parlament i Montserrat Capdevila no sabia que fer i ha dit "La persona experta del grup avui no hi pot ser, i demano disculpes. Treballaré perquè això no torni a passar”. És el primer cop que un partit que no aconsegueix preguntar a un conseller. En 35 anys mai s’havia  produït una situació com aquesta al parlament català.

Una altre fet conegut avui que fa visible la crisi del PSC és que han hagut de contractar hostesses per fer-les passar per militants “socialistes” que donen suport a un candidat del partit a Barcelona.  L’oferta de feina especificava que “el treball consisteix en captar suports per un candidat socialista a les zones cèntriques de Barcelona”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid