Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESTATS UNITS
Detenen un conductor sord per no escoltar a uns policies

Un conductor sord nord-americà es detingut i colpejat diverses vegades per "negar-se" a complir l'ordre de mostrar les mans tal com li deia que fes una patrulla de policia que el va aturar. Els policies acusen al conductor de "no fer cas" dels seus advertiments i de no escoltar-los.

19/01/2014 Internacional
Pearl Pearson, que és sord i diabètic (porta a la porta del cotxe un rètol especial que diu de manera ben visible 'Conductor sord' i a més, la seva llicència de conduir també s'especifica que té una discapacitat auditiva) va ser detingut per la policia d'Oklahoma per no obeir les seves ordres. Pearson va baixar la finestreta del seu cotxe a l'espera que un oficial li demanés el document d'identitat i  en aquest moment, segons el lloc web PearlPearson.com (web que intenta recaptar fons per cobrir les despeses mèdiques i judicials de Pearl Pearson de 64 anys) "un oficial va colpejar a Pearson a la cara abans que aquest pogués reaccionar. Com podeu veure, va ser copejat diverses vegades".

En la declaració oficial dels policies s'explica que Pearson va ser detingut perquè suposadament va fugir de l'escena d'un accident de trànsit al sud d'Oklahoma. Quan el van detenir, "es va resistir ( ... ) i es va negar a complir l'ordre de mostrar les mans, que li va ser repetida diverses vegades". El mateix informe indica que el ''altercat físic'' va durar aproximadament 7 minuts i que posteriorment Pearson va ser detingut i acusat de resistència a l'autoritat. Els advocats de Pearson insisteixen que el seu client és completament innocent i que va ser atacat quan intentava mostrar als oficials la seva llicència especial. A més, indiquen els advocats, durant la seva estada a comissaria i a l'hospital no li van facilitar el servei d'un intèrpret perquè pogués defensar-se i explicar la seva versió dels fets.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid