Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Convenció del PP a Barcelona 75 anys després de l’ocupació franquista

Aquest cap de setmana el Partit Popular ha organitzat una gran convenció a Barcelona coincidint amb el 75è aniversari de l’ocupació de la ciutat per part de les tropes franquistes

24/01/2014 Política
Barcelona acull divendres i dissabte una convenció del PP català que porta per títol "Junts sumem" coincidint amb el 75è aniversari de l’ocupació de la ciutat per les tropes franquistes (26 de gener de 1939). El president espanyol, Mariano Rajoy, clausurarà dissabte les jornades  que han començat avui divendres amb l'assistència de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal a l'acte inaugural i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

A més a més de la presència de diversos ministres del PP, la convenció (que es fa al Palau de Congressos de la Diagonal, avinguda per la qual van entrar a la ciutat les tropes franquistes) vol intentar rebatre alguns dels arguments exposats al simposi “Espanya contra Catalunya” amb diverses conferències entre les quals destaca la titulada 'Las lenguas españolas en el mundo'  protagonitzada pel secretari general de l'Instituto Cervantes, Rafael Rodríguez-Ponga.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid