Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2014
Llibertat.cat us desitja un bon any 2014 de lluita i de futur

Aquest serà un nou any de resistència, de lluites i de ruptura democràtica per la llibertat nacional. Un any en què, per primer cop a la història, es plantejarà una consulta sobre la independència d'una part de la nostra nació

31/12/2013 Política

Serà un any més d'intentar desempallegar-nos del jou espanyol i francès, en què es celebraran els 300 anys de dominació espanyola borbònica (la caiguda de Barcelona i moltes altres ciutats i viles catalanes). Un any, com tants altres, en què inevitablement haurem de treballar més que mai per la nostra llibertat nacional i per les conquestes socials i polítiques.

L'any 2013 no ha estat fàcil ni planer, i amb tota certesa ens esperen temps igualment difícils, mesos de retallades de drets i llibertats, injustícies, mentides i repressió. Una realitat crua com les tantes que ha superat el Poble català en molts moments de la història. Ara bé, aquest cop s'albira la possibilitat d'una ruptura amb els estats ocupants que fins fa poc semblava molt llunyana. En els propers anys els Països Catalans viuran un interessant moment després de tres segles de dominació espanyola. La independència i la reunificació són més a prop que mai i aquest és un motiu d'encoratjament i esperança.

El 2014 serà un any que deixarà petjada. Un any per recodar els defensors de la terra que durant 300 anys han plantat cara als estats ocupants i als explotadors. Un any en què se celebrarà el Centenari de la Gran Guerra (1914-1918), el conflicte entre estats més sagnant que ha viscut la humanitat i en què milers de catalans del Nord i del Sud van lluitar i van perdre la vida guiats per un esperit de llibertat i de justícia.

Desitgem que el 2014 sigui, en qualsevol cas, un compte enrere en la lluita per la independència dels Països Catalans i en les conquestes dels drets socials i les llibertats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid