Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC farà una declaració política davant la indefinició sobre el procés independentista

Es probable que el document parli sobre la pregunta de la consulta i la data, dues qüestions que els partits parlamentaris s'han compromès a anunciar abans d'acabar l'any.

23/11/2013 Política
La Via Catalana al Pertús revifa la consciència nord-catalana La Via Catalana al Pertús revifa la consciència nord-catalana

En el marc del Consell Territorial i Sectorial que se celebrarà a Seva (Osona), el Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) anunciarà aquest dissabte un document de set punts que trasllada el que, entén, demana bona part de la societat civil i els quasi dos milions de catalans i catalanes que van participar a la Via Catalana el passat Onze de Setembre. Un document que ha estat anomenat "Declaració de Novembre".

Tot i respectar el paper que pertoca a cadascú, els representants de l’ANC volen deixar clar quin és el clam majoritari de la societat catalana pel que fa a la consulta; la imprescindible unitat d’acció entre partits, institucions i societat civil per afrontar el procés amb èxit; i les eleccions europees.

Després de la lectura del manifest, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, intervindrà a l’acte amb un discurs final. A Seva
hi haurà també diversos representants polítics i de la societat civil, com el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal; la presidenta d’Òmnium Cultural Muriel Casals; el diputat de CiU Lluís M. Corominas; el diputat d’ERC Oriol Amorós; la regidora i membre del Consell Comarcal d’Osona de la CUP Liliana Vilanova, i
el Secretari General d’Osona de la UGT Cesc Poc, entre d’altres.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid