Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUA
Als Estats Units hi ha més presos que professors

L'any 2012 hi havia aproximadament 1.570.000 presos en centres penitenciaris federals del país i 1 milió de professors d'institut

11/11/2013 Internacional

L'any 2012, hi havia aproximadament 1.570.000 presos en centres penitenciaris federals del país, segons les últimes dades del Departament de Justícia. En comparació, el mateix any hi havia aproximadament 1.530.000 enginyers, 815.000 treballadors de la construcció i 1 milió de professors d'institut, segons l'oficina d'estadístiques laborals. El nombre de reclusos del Departament de justícia no inclou els reclusos a les presons a les ciutats i comtats, un nombre difícil d'estimar, ja que els comtats i ciutats administren els seus propis arxius i no informen a les autoritats federals, segons el Huffington Post.

Hi ha gairebé cinc vegades més gent a les presons que al 1980 i en la seva lluita contra la massificació a les presons l'administració dels EUA va donar permís a empreses privades per obrir les seves pròpies presons fet que va provocar que per trobar noves fonts d'ingressos les empreses propietàries de les presons pressionessin perquè s'aprovessin lleis de detenció d'immigrants. L'any 1996 la Llei sobre responsabilitat dels immigrants va triplicar el nombre de detencions i va incrementar les oportunitats de negoci de les presons privades que es va encarregar de la custòdia del la meitat dels centenars de milers d'immigrants detinguts. De fet més del 50% dels 1.570.000 presos que hi ha als EUA són hispanoparlants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid