Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Documental
"LLAVORS DE LLIBERTAT. Cala i la generació oblidada" al Casal Independentista de Sants

Dissabte es passarà a les 19.00h. al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar

19/11/2013 Política
"LLAVORS DE LLIBERTAT. Cala i la generació oblidada "LLAVORS DE LLIBERTAT. Cala i la generació oblidada

El Casal Independentista de Sants "Jaume Compte" aplegarà demà a les 20h la projecció del documental "LLAVORS DE LLIBERTAT. Cala i la generació oblidada". L'acte comptarà amb la participació de Pep Ribas, president de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) i David Andreu i Josep Sabaté, autors del documental.

L'excel·lent treball cinematogràfic es va estrenar el passat  20 de setembre al Cinema el Castellet de Perpinyà. El documental fa recorregut per l’independentisme seguint la vida de Josep de Calassanç Serra i Puig "Cala", que ens va deixar el passat 18 de desembre de 2011.

D'ençà la presentació a la capital nord-catalana, el documental ha estat presentat diversos indrets de la nació, el barri de Sant no serà l'últim ja que l'espera un gran recorregut a tot el territori. Precisament dissabte es presentarà a Arenys de Mar

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid