Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge al Cala
Presentació del documental "Llavors de Llibertat" a les Corts
16/10/2013 Política

El proper diumenge a les 17.30h es presentarà el documental "LLAVORS DE LLIBERTAT. Cala i la generació oblidada" en homenatge a Josep de Calassanç Serra i Puig "Cala".

L'acte comptarà mb la participació d'en Josep Sabaté i en David Andreu (autors del documental) i d'en Julià de Jódar i en Roc Casagran i està organitzat per l'Ateneu Popular de les Corts amb la col·laboració de la CUP de les Corts i el nucli local de l'Assemblea Nacional Catalana, tindrà lloc al Teatre de l'Espiga de les Corts (C. Joan Gamper 30).

El vídeo es va estrenar el passat 21 i 22 de setembre a Perpinyà i Barcelona; i cal remarcar que va captivar l'atenció dels assistents des de la primera escena fins al final. Uns 60 minuts que es van fer molt curts, tot i la densitat d'informació que es donava. Però la seva posada en escena i l'excel·lent banda sonora de Marcel Casellas ho feia tot molt fluït i en cap moment el relat baixava la tensió, perquè tot el que es deia i com es deia era interessant.

El documental ressegueix la història de l'independentisme i pren com a fil conductor el compromís de Josep de Calassanç Serra 'Cala', mort el desembre del 2011, i de la seva generació, amb l'alliberament dels Països Catalans. La lluita que van començar als 60, i que han continuat fins als nostres dies, ha estat el substrat necessari per al moment que viu el nostre país, malgrat l'oblit a què els ha sotmès el relat oficial de la Transició espanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid