Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Solidaritat amb els docents de les Illes

Els càrrecs electes de la CUP a les comarques gironines destinaran el sou als docents de les Illes

05/10/2013 Política

L'equip de govern (CUP) de Viladamat, a l'Alt Empordà, ha anunciat avui que destinarà el total de la mensualitat que perceben l'alcaldessa i regidors a la caixa de resistència de la vaga dels docents de les Illes. En paral·lel, tots els regidors de la CUP de la comarca del Gironès i també el regidor de la formació a Figueres han fet públic que ingressaran un jornal sencer a aquesta caixa.

La mensualitat dels regidorsde Viladamat representa 400 euros, mentre que entre tots els regidorsde la CUPdel Gironès i Figueres (Celrà, Bordils, Girona i els d'Independents per Salt) es recolliran uns 150 euros en concepte d'un jornal.

Segons ha explicat Ferran Burch, regidor de Salt, aquesta iniciativa s'ha considerat oportuna "per tal d'enviar un missatge de solidaritat als mestres de les Illes, que aviat entraran a la quarta setmana de vaga indefinida i que reclamen allò és elemental: el model d'immersió lingüística que preserva el català i una escola pública i de qualitat". Les iniciatives de l'esquerra independentista en suport a la vaga dels docents van en augment. En aquest sentit, avui al vespre tindrà lloc el concert de commemoració dels 10 anys de la CUP de Girona a la Mirona de Salt, la recaptació del qual també serà destinada a la caixa de resistència dels vaguistes.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid