Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
Gairebé 30.000 signatures demanen el tancament definitiu del projecte Castor

Mentre el veïnat de Benicarló també surt al carrer per oposar-se al projecte. Ahir es van registrar 25 moviments sísmics dos d'ells al matí que van assolir 3,7 i 3,5 graus de magnitud.

05/10/2013 Territori

Una veïna de Benicarló ha iniciat una campanya online per demanar al Ministeri d'Indústria que ordeni el tancament "definitiu" del projecto Castor i el desmantellament "immediat" de la plataforma, després dels moviments sísmics que s'estan registrant a la zona. En pocs dies ha recollit vora 30.000 signatures. 

Paral·lelament, ahir al vespre, més de dues mil persones es van concentrar davant de l'Ajuntament de la població per manifestar el seu rebuig al projecte. L'alcalde va encapçalar la protesta per mostrar el seu "malestar" per la situació de terratrèmols que estan vivint i el "rebuig" al Projecto Castor, al que s'apunta com a causant dels sismes a causa de les injeccions de gas que ha realitzat a través de la plataforma que té a 20 quilòmetres de la costa.

Aquesta mobilització és la tercera que es produeix aquesta setmana, després que ahir més de 2.000 ciutadans van mostrar el seu rebuig a les activitats del Projecto Castor a Vinaròs, després d'una altra concentració que va tenir lloc a principis de setmana.

A més, l'Ajuntament de Peníscola ha convocat una altra marxa de protesta a les set de la tarda i ahir va activar un dispositiu especial de seguretat per informar als ciutadans de què fer en cas que es produeixi un terratrèmol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid