Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Projecte Castor: quan els terratrèmols arriben a casa
Just quan ja marxava a dormir un cop acabada la feina a l'ordinador, la taula s'ha bellugat. M'ha semblat estrany però com que tampoc sabia per quèho feia  i el moviment ha estat petit no m'he preocupat, fins que ha començat a vibrar una mica més. Ha estat un moviment curt i discret però fora de qualssevol dels moviments que en condicions normals aquest moble realitza, que són més aviat pocs per no dir cap. Almenys a casa meva... (Continua)

Ràpidament la notícia que aquests dies corre per les xarxes, diaris i revistes de la zona m'ha vingut al cap. Un terratrèmolt! El projecte Castor! Florentino Pérez! Es tracta d'un projecte de magatzem submarí de gas començat durant el Govern de Zapatero que entre el 2006 i el 2010 es va tirar endavant amb perforacions a la costa de Vinaròs fetes per l'empresa Escal UGS, una empresa participada en dues terceres parts per Florentino Pérez a través d'ACS.

Des de mitjans de setembre, s'han enregistrat prop de 300 terratrèmols, deu dels quals s'han notat. L'empresa diu que ha aturat la injecció de gas, que arriba fins a 1.700 metres sota el nivell del mar. El sisme d'avui ha superat els quatre graus de l'escala Richter i ha estat perceptible fins a Vilanova o Lleida. A Tarragona, molta gent l'ha notat però és a les Terres de l'Ebre i la costa del Sénia on més s'ha notat i on més perill hi ha, amb nuclears i altres complexos industrials que fan patir molt la gent del territori i amb raó. Cal aturar el Castor ja i acabar amb aquest perill més que evident. Avui, no demà!
Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid