Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Terratrèmols
Exigeixen el tancament de la plataforma Castor a la elegació del Govern espanyol a Barcelona
11/10/2013 Territori

Un centenar de joves de les Terres de l'Ebre i el Sènia afincats a Barcelona s'han concentrat aquesta tarda davant la Delegació del Govern espanyol per exigir el tancament de la plataforma Castor. Han tallat el trànsit i han demanat responsabilitats. El dipòsit subterrani de gas ha provocat centenars de terratrèmols les darreres setmanes.

Arran el Sènia i Jóvens de les Terres de l’Ebre havien convocat la protesta a causa de la preocupació i indignació que estan causant els sismes durant les últimes setmanes al territori. El col·lectiu de Jóvens de les Terres de l’Ebre però, des del 2008 ja alertava que el Projecte Castor era totalment innecessari i prescindible per a les Terres de l’Ebre i del Sènia, i que només responia a certs interessos polítics i econòmics particulars molt allunyats del model energètic sostenible que reivindiquem. A més, el projecte no aportava cap benefici al territori ni als seus habitants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid