Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS I LLIBERTATS
Diumenge passat va morir un home després de ser detingut pels Mossos

La matinada de dissabte a diumenge va morir Juan Andrés Benítez Álvarez (conegut empresari del Gaixample de 50 anys) a l'Hospital Clínic de Barcelona després que els Mossos el reduïssin

10/10/2013 Drets i Llibertats

L'enfrontament va començar la nit del dissabte, després dels veïns alertessin la policia catalana que s'estava produint una baralla al Raval a cops de puny entre membres d'una família i un home. Segons aquests, quan van arribar els agents, la baralla havia acabat, però quan van intentar interrogar un dels participants, que anava indocumentat, aquest s'hi va negar i els policies el van apallissar.

La policia autonòmica sosté que Juan Andrés Benítez (conegut empresari del Gaixample) ja estava sagnant quan van arribar al lloc dels fets i que en tot moment es va mostrar “molt agressiu” i “com que no deposava l'actitud violenta”, els policies van procedir a immobilitzar-lo. “Una vegada emmanillat va perdre el coneixement”, van assegurar des de l'oficina de comunicació dels Mossos d'Esquadra. Aquesta versió no coincideix amb la dels veïns del carrer Aurora que afirmen que a Benítez van “clavar-li un cop per l'esquena” i “vuit mossos” se li van tirar “al damunt” i van començar “a colpejar-lo tots a la vegada”. “Ell cridava molt però no deixaven de colpejar-lo”, remarquen els veïns.

Els sindicats majoritaris dels Mossos han expressat el seu suport als mossos involucrats en el cas i han recordat que en la topada dos agents de la policia van resultar ferits . El Sindicat de Policies de Catalunya ha destacat que “dos agents es troben actualment en tractament amb fàrmacs retrovirals”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid