Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga Indefinida
Campanya de micromecenatge per denunciar un diputat del PP per amenaces

Les persones que vulguin participar en el finançament d’aquesta causa ho poden fer a TotSuma.cat a partir de 5 euros

02/10/2013 Educació

A iniciativa d’un grup de professors de l’IES Joan Ramis de Maó, i amb el suport de l’Assemblea de Docents de Balears, s’ha posat en marxa una campanya pública de recaptació de fons per fer front a les despeses d’una denúncia contra el diputat del PP al Parlament de les Illes Balears Antoni Camps Casasnovas, per un presumpte delicte contra l’exercici del dret de vaga, coaccions i amenaces.

La denúncia es formalitzarà avui al Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Maó. La representació dels denunciants ha estat assumida per l’advocada maonesa Cristina Gómez Estévez.

La campanya de micromecenatge es duu a terme a través de la plataforma www.totsuma.cat, que ha posat els seus serveis a favor dels docents en lluita de Balears. Les persones que vulguin participar en el finançament d’aquesta causa ho poden fer directament a través d’aquesta web, amb una aportació a partir de 5€.

El col·lectiu impulsor de la campanya es dóna 25 dies per recaptar els 3500€ necessaris per afrontar el judici. En el cas que se superi la quantia prevista, el sobrant de les donacions es destinarà íntegrament a la caixa de resistència de la vaga indefinida de docents.

Aquesta denúncia s’origina en la carta publicada pel diputat A. Camps a diversos mitjans de comunicació de les Balears el dia abans de l’inici de la vaga d’educació. En aquell escrit, a més de difamar la professió docent i proferir insults i desqualificacions contra tot el col·lectiu del professorat, com sol fer habitualment als seus escrits, amenaçava amb “conèixer amb noms i llinatges” els qui participessin en la vaga, cosa que, segons nombrosos juristes, pot constituir un delicte. Amb posterioritat a la publicació d’aquella carta, el diputat del PP s’ha reafirmat en la seva posició.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid